Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Yhdistykseemme voi parhaiten liittyä BirdLife Suomen kotisivuilla, www.birdlife.fi. Sivujen vasemmasta ylälaidasta löydät kohdan Liity jäseneksi. Kun klikkaat tätä, voit valita seuraavaksi Liity jäseneksi lintuyhdistykseen ja sieltä pääset valitsemaan yhdistyksemme Etelä-Savon lintuharrastajat Oriolus ry. BirdLife Suomi ylläpitää jäsenrekisteriämme.

Suora linkki jäseneksi liittymissivuille on TÄSSÄ. Valitse jäsenyhdistykseksi Etelä-Savon lintuharrastajat Oriolus ry. 

Jäsenenä saat tietoa alueesi lintuasioista ja voit osallistua toimintaan ja tapahtumiin. BirdLife Suomen julkaiseman Tiira -lehden saat neljä kertaa vuodessa. Lehdessä on ajankohtaista asiaa linnuista sekä myös tietoja eri yhdistysten tapahtumista. Liittymislahjana saat Kuukkelin kaltaiset -lintuharrastusoppaan ja BirdLife Suomen havaintovihon.

Jäsenmaksumme vuonna 2018 on 25 euroa/varsinainen jäsen, 12 euroa/opiskelija- tai koululaisjäsen ja 5 euroa/perhejäsen. Jäsenmaksusta menee BirdLife Suomelle 12 euroa, josta osa myös kansainväliselle BirdLife Internationalille. Orioluksen jäsenenä olet siis tukemassa myös kansallista ja kansainvälistä lintujen hyväksi tehtävää työtä. Perhejäsenmaksun maksaneille ei lähetetä omaa Tiira  -lehteä, eikä siitä makseta BirdLifen jäsenmaksua.

Lisätietoja jäsenyydestä voit kysyä Orioluksen tapahtumissa tai puheenjohtaja Maria Tirkkoselta, p. 040 7450963 tai sähköposti: maria.tirkkonen (at) hotmail.com.

Tervetuloa mukaan Etelä-Savon lintuharrastajien porukkaan!

 

 Lapinpöllön pojat pesälaatikossaan